Φουσκωτά

 

ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ

Φουσκωτή πισίνα με μπαλάκια και προστατευτικό δίχτυ περιμετρικά καθώς και φουσκωτό στρώμα εισόδου. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Οι διαστάσεις του είναι 2,5 x 3,5 x 2,2 ύψος.

BABY ΦΟΥΣΚΩΤΟ

Μικρό φουσκωτό με δίχτυ περιμετρικά και μικρή τσουλήθρα. Ιδανικό μικρούς κλειστούς χώρους, απευθύνεται σε νήπια (2-5 ετών). Οι διαστάσεις του είναι 3,5 x 2,5 x 2,1 ύψος.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Ένας πλήρης παιδότοπος για νήπια από 1 έτους έως 3 ετών, με παιχνίδια κατάλληλα για αυτές τις ηλικίες και την άγρυπνη επίβλεψη μιας έμπειρης παιδαγωγού. Περιλαμβάνει: 1 πλαστικό σπιτάκι, 1 μικρή τσουλήθρα, 1 τραμπάλα, 4 αυτοκινητάκια, 4 φουσκωτά ζωάκια, στρωματάκια ασφαλείας, Νηπιαγωγός

ΜΙΚΡΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ

Απίθανο φουσκωτό με θέμα το Far West. Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως φουσκωτός σάκος-τοτέμ, φουσκωτός σάκος-κάκτος, τροχός και φυσικά απίθανη ζωγραφική. Ιδανικό για κλειστούς χώρους. Οι διαστάσεις του είναι 4 x 4,5 x 2,3 ύψος.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Φουσκωτό παιχνίδι κατασκευασμένο από πολύχρωμο PVC, το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως τροχό, σάκους κ.λ.π., όπου τα παιδιά ξεφαντώνουν χοροπηδώντας πάνω σε αυτό. Οι διαστάσεις του είναι 4 x 4 x 3 ύψος.

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

Ο δικός μας ζωολογικός κήπος είναι ...φουσκωτός. Τα παιδιά περνώντας την είσοδο του, μπαίνουν σε ένα κόσμο φαντασίας και ξέφρενου παιχνιδιού. Ιδανικό για μικρούς κήπους, προσφέρει επιπλέον σκιά καθώς περιλαμβάνει τέντα στην οροφή του.
Οι διαστάσεις του είναι 4 x 3,5 x 3,5 ύψος.

ΘΑΛΑΣΣΟΤΟΠΟΣ

Το θεματικό αυτό φουσκωτό παιχνίδι εντυπωσιάζει με την καταπληκτική ζωγραφική του. Ο μεγάλος εσωτερικός του χώρος περιμένει τους μικρούς μας φίλους για μια βουτιά στο μαγικό θαλάσσιο κόσμο. Οι διαστάσεις του είναι 5 x 4 x 3 ύψος.

ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΡΛΙΝ

Εντυπωσιακό κάστρο με θέμα εμπνευσμένο από το παραμύθι του μάγου Merlin. Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως τροχοί και φουσκωτές φιγούρες.
Οι διαστάσεις του είναι 5 x 5 x 3,5 ύψος.

ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ

Ένα μοναδικό πολυπαιχνίδι το οποίο περιλαμβάνει τσουλήθρα και άλλες δραστηριότητες όπως σάκους, ζωάκια κ.λ.π.. Η απίθανη ζωγραφική εξάπτει την φαντασία των παιδιών και τα «ταξιδεύει» στον φανταστικό κόσμο του δάσους. Με πλαϊνό δίχτυ για την ασφάλεια των παιδιών, το οποίο ταυτόχρονα επιτρέπει στους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους, την ώρα του παιχνιδιού. Οι διαστάσεις του είναι 6 x 3 x 3 ύψος.

ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ

Εντυπωσιακή φουσκωτή τσουλήθρα με τοίχο αναρρίχησης εξοπλισμένο με δίχτυ στη μία πλευρά και μεγάλο φουσκωτό μαξιλάρι στην άλλη πλευρά καθώς και κεντρική αψίδα στη μέση και τοίχους προστασίας πλευρικά. Οι διαστάσεις του είναι 6 x 3 x 3,5ύψος.

ΤΡΕΛΟΖΟΥΖΟΥΝΙΑ

Πολύ μεγάλο φουσκωτό με τέντα για προστασία από τον ήλιο. Διαθέτει τεράστιο χώρο για παιχνίδι και μια συναρπαστική τσουλήθρα που ξεκινά από μια τρύπα στο πλάι του φουσκωτού. Είναι διακοσμημένο με παραστάσεις Clown.
Οι διαστάσεις του είναι 6,5 x 5 x 3,8 ύψος.

BUNGEE RUN

Δύο φουσκωτοί παράλληλοι διάδρομοι συνθέτουν τον αγωνιστικό χώρο αυτού του πρωτότυπου παιχνιδιού. Μέσα σε κάθε διάδρομο κάθε παίκτης, δεμένος με λάστιχα από τη μέση, προσπαθεί να φθάσει τρέχοντας όσο το δυνατό μακρύτερα, ενώ τα λάστιχα τον τραβούν δυνατά προς τα πίσω. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο δυναμικό παιχνίδι που συνδυάζει συναγωνισμό και διασκέδαση. Οι διαστάσεις του είναι 9 x 3,5.