Παιχνίδια Εξωτερικών Χώρων

 

ΒΑΒΥ BUNGEE TRAMPOLINE

Το μονό Bungee Trampoline προσφέρει την ανεπανάληπτη εμπειρία του να πετάς έως και 5 μέτρα από το έδαφος, δεμένος σε λάστιχα που «απογειώνουν» την αδρεναλίνη. Απασχολεί παιδιά από 3 έως ...103 ετών και έως 90kg.
Οι διαστάσεις του είναι 3 x 2,5 x 5ύψος.

BUNGEE TRAMPOLINE

Το Bungee Trampoline προσφέρει την ανεπανάληπτη εμπειρία του να πετάς έως και 7m από το έδαφος, δεμένος σε δυνατά λάστιχα που «απογειώνουν» την αδρεναλίνη. Έχει την δυνατότητα να απασχολεί από 2-4 άτομα ταυτόχρονα. Ιδανική δραστηριότητα για μαζικές εκδηλώσεις. Οι διαστάσεις του φτάνουν μέχρι 10 x 10 x 7ύψος.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Αθλητικό τραμπολίνο με προστατευτικό δίχτυ περιμετρικά. Έντονη διασκέδαση με απόλυτη ασφάλεια. Απασχολεί 1 άτομο την φορά.
Η διάμετρος του είναι 2,7 ή 3,3 ή 4m.

ΠΥΡΓΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

Αναρρίχηση σε πύργο αναρρίχησης με την ασφάλεια σχοινιών και ειδικού αναρριχητικού εξοπλισμού, κάτω από την καθοδήγηση έμπειρου εκπαιδευτή ορειβασίας. Απασχολεί 1 έως 4 άτομα ταυτόχρονα. Οι διαστάσεις είναι 1,8 x1,8 x 3m ή 5,5m ύψος.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Δυνατά ξύλινα τόξα ασκούν τις ικανότητες και την επιδεξιότητα παιδιών και μεγάλων σε ένα ασφαλές παιχνίδι σκοποβολής. Τοποθετούμε ειδικό προστατευτικό δίχτυ, αδιαπέραστο από τα βέλη και όπου απαιτείται καγκελάκια. Φυσικά «έρχεται» μαζί με εκπαιδευτή της εταιρίας μας. Θα πρέπει να υπάρχει χώρος τουλάχιστον 3 x 6m και μπορείτε να διαλέξετε από 1-4 στόχους αναλόγως τον αριθμό των παιδιών.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ

Το κλασικό παιχνίδι για δύο ή τέσσερις παίκτες ευχαριστεί μεγάλους και μικρούς κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για ώρες. Οι διαστάσεις του είναι 1,4m x 0,7m.

MINI BASKET

Μπασκέτα κλειστού χώρου για μικρά παιδιά με πλευρικά προστατευτικά, που διαθέτει ηλεκτρονικό χρονόμετρο και ψηφιακή οθόνη καταγραφής της βαθμολογίας. Οι διαστάσεις του είναι 2m x 1m x 1,8m.

AIR HOCKEY

To κλασικό αγαπημένο παιχνίδι σε ελαφριά έκδοση για να πηγαίνει εκεί που το θέλετε. Οι διαστάσεις του είναι 1,7 x 1m.

ΤΡΕΝΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 20 ΘΕΣΕΩΝ

Το τρένο μας είναι ηλεκτρικό και μπορεί να μεταφέρει 20 παιδιά στα 3 βαγόνια και την ατμομηχανή. Κλασικού σχεδιασμού, αφήνει τα παιδιά να ταξιδέψουν με την φαντασία τους και να ζήσουν το παραμύθι. Όμορφη περίφραξη δημιουργεί έναν ασφαλή χώρο και πλαισιώνει αισθητικά το τρένο. Στη μέγιστη διάταξη γραμμών καταλαμβάνει χώρο 19m x 9m.

CAROUSEL 15 Ή 21 ΘΕΣΕΩΝ

Υπέροχο Carousel Γερμανικής κατασκευής με αισθητική εποχής (ρετρό), μουσική και φωτισμό. Περιλαμβάνεται περίφραξη και χειριστής.