Θεάματα Για Τα Παιδικά Σας Πάρτυ

 

Ταχυδακτυλουργός, ένας μάγος …αληθινός!

Ένα φαντασμαγορικό show που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους! Δημιουργώντας μια γοητευτική αίσθηση μυστηρίου, μαγικά τρικ και παιχνίδια, εμφανίσεις κι εξαφανίσεις με αληθινά ζωάκια, οφθαλμαπάτες, κόλπα με σχοινιά και φωτιές κι άλλα πολλά εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας κι όλοι αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους!  

Ζογκλέρ:

Ατμόσφαιρα τσίρκου σε ένα show με κορύνες, μπάλες, σχοινιά, στεφάνια, μαντήλια και φωτιές. Εντυπωσιακά ακροβατικά, ζογκλερικά  κόλπα, αστεία και παιχνίδια από επαγγελματίες καλλιτέχνες που ξέρουν πολύ καλά να ξεσηκώνουν το κοινό τους.

Ξυλοπόδαρος:

Ο ξυλοπόδαρος πάντα κεφάτος και με τρελή όρεξη για πειράγματα, σας υποδέχεται, περιφέρεται στον χώρο  και κυκλοφορεί ανάμεσα σας κερδίζοντας αμέσως τη προσοχή σας. Με θεαματικά κόλπα και παιχνίδια ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους, χαρίζει γέλιο και χαρά, μοιράζει μπαλόνια και λιχουδιές και βγαίνει πολλές πολλές φωτογραφίες με όλους.

Καραγκιόζης:

Ο διαχρονικός κι αγαπητός σε όλους, Καραγκιόζης, με γκάφες και αστεία μα και φιλοσοφία, σας ταξιδεύει σε παλιές και νέες περιπέτειες. Οι αφοσιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες καραγκιοζοπαίκτες μεταφέρουν τη μαγεία του θεάτρου σκιών, και σας προσκαλούν  να απολαύσετε την παράσταση.

Κουκλοθέατρο – Θέατρο Μαριονέτας:

Τι πιο μαγικό, τι πιο παραμυθένιο...! Παράξενες ιστορίες, αλλά και κλασσικά παραμύθια ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών και τα παρασέρνουν σε κόσμους ονειρικούς! Επαγγελματίες ηθοποιοί, εμψυχωτές θεάτρου και κουκλοπαίχτες,  μετατρέπουν τον χώρο σε ένα μικρό μονα-δικό σας θεατράκι.

Φακίρης:

Εξωτικά κόλπα από την μακρινή Ινδία με φωτιές, σπαθιά, καρφιά κι άλλα πολλά. Ένα πρόγραμμα που θα κόψει την ανάσα σε όλους τους καλεσμένους!